Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU eyleme geçme konusunda sıkıntılar var doğru. ben de genelde şu oluyor:bir çalışmaya başlıyorum birkaç gün devam ediyor sonra çalışma kesintiye uğruyor. ya da çalışmadan hemen fayda almak istediğimden sabırsız davranıyorum.bir şeyi yapmak istediğimizde aklımıza olumsuz düşünceler gelebiliyor. bu da beynin kendini o şekilde eğitmesinden ileri geliyor. mesela toplum önünde konuşamazsın. seni dinlemeyecekler, önemsemeyecekler düşünceleri oluyor. bunlar da çocukluktan oluşan kodlamalar. çocuk konuşur,hiiç çekinmez, içiinden geçen her şeyi söyler.söylerken önemsenmezse çocuk önemsenmek için susar.bu durumu düzeltmek için nöron kodlarını baştan düzenlemek lazım.konsantasyon çalışması ya da farklı bir çalışmayla zihine gelen olumsuz düşünceleri yakalayıp,olumluya çevirmek çok önemli. insan günlük hayat içerisinde olumsuz düşünceleri yakalayabiliyor ama mutsuzken olumsuz düşünceler insanı ele alıyor. zihin egemen olmak istiyor.be egemenliği önlemek için zihni baştan yenilemek lazım. beniim aklıma olumsuz düşünce gelince yakaladım derim veya aklımda derim. çünkü düşünce =enerji. o düşüncenin gerçekleşme ihtimali de yüksek. bir de o düşünceyi sürekli düşünürsen o zaman çok kötü. otoyollar oluşur zihinde. sonra küçük bir tetikleme de ,bir olayda beyindeki kod sinyal verir,mutsuz olursun.şu sıralarda yaptığım geçmiişimde beni üzen olayları düşünüp, o olayı olumluya çeviriyorum. 21 gün buna devam edersem beynimde yeni bir nöron ağı oluşacak ,istediğim yolda adım atmaya başlayabileceğim. olumsuz düşüncelerle enerjimiz azalıyor. bu sefer adım atamıyoruz. olumsuz düşünceler insanı yiyip bitiriyor. hiçbir şey elde edemiyoruz. evet. konsantre olmak,zihni temizlemek en güzeli . |