Alıntı:
shadow_walker_ Nickli Üyeden Alıntı
selamlar ..
arkadaşlar yakın zaman da bir yer de iş başvurusunda bulunacağım . başvuracağım işte 3-4 tane farklı sınav yapılıyor .. bu sınavlardan biri de sunum yapmak .. tabi bu da teorik sınavları geçersem oluyor .. bende de sahne korkusu var . doğru düzgün konuşamıyorum bile birilerinin yanında . sunum konuları da iletişim hakkında ki en zayıf olduğum konulardır .. 1-2 ay sürem var .. bu kısa süre de bu korkumu nasıl aşabilirim ? bu iş fırsatını kaçırmamam lazım .. sınavlara çalışıp geçsem bile bu sunum korkusu beni korkutuyor .. ben ki üniversite lise hayatım boyunca hep sunumlardan tahtaya kalkıp bir şeyler anlatmaktan bile kaçınmış biriyim . ama bu sefer nasıl yapacağım bilmiyorum :S :/ telkin cd leri değil de başka nasıl halledebilirim ? yardımınıza ihtiyacım var .. |
ben de iki hafta önce sunum yapmak zorunda kaldım ve beni tanıyan insanlara bu sunumu yaptım.gerçi rapor alıp bu sunumdan kurtulabilirdim ama kaçmadım. şu an diyorum ki bu sunumu yaptığım iyi oldu. topluluğa konuşma konusunda tecrübeli oldum. sunum yapmadan önce bir çalışma yapmadım.çünkü bir iş alımı değildi. sana şunu tavsiye edebilirim ;yakın bir arkadaşına ya da arkadaşlarına sunumu sun . böylece biraz heyecanını yenebilirsin. ek olarak sunumu evde karşında başkaları varmış gibi sun ve gün içerisinde ,gece uyumadan önce sunumu zihninde kalabalığa sun. böylece alışkanlık kazanacaksındır.