Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2013, 03:14 PM   #575 (permalink)
seniha.
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: Işık'ca

[QUOTE=Işıklı yol;844996]Yeni bir çalışma başlattım. Oldukça faydalı görünüyor. Geçmişime yolculuk yapıyorum. Her yaşımda hatırladığım veya hatırlamadığım beni buluyor ve onu büyütüyorum. Ona bakıyorum. Mesela bebekliğime gittim. Minnacık beni buldum ve aldım onu. Her gün ona zaman ayırıyorum. Bakımını yapıyorum. Seviyorum, sarıyorum ihtiyaçlarıyla ilgileniyorum. Bunu yeni okuduğum var olan annenin yokluğu kitabından öğrendim. Sanki faydası oluyor arkadaşlar. Eğer benim gibi kötü annelik görmüşseniz tavsiye ederim. Hatta pek çok yaşımla ilgileniyorum. Daha sonra ise bebekliğimi hatırladığım diğer yaşımla bütünleştirmeye gayret edeceğim. Böylece geçmişimde acı çekmiş, yok olan Işık daha farklı hissetmeye başlayacak. Hatta anneme benim yerime cansız bir bebek bıraktım. Artık incitemeyecek acıtamayacak. Gerçekten bebekliğime dair güven duygusu hissetmeye başladım. Çünkü bebek Işık emin ellerde benim yanımda. Buna iyi annelik deniyor. İçindeki iyi anneyle bütünleşme. Onun için harika bir oda döşedim. Ona harika eşyalar aldım. Onu besliyorum, seviyorum yıkıyorum.Tüm ihtiyaçlarıyla tek tek ilgileniyorum. Ve içimde bir yerlerde huzur duygusu oluşmaya başladı adeta.[/QUOTE
hoşgeldin . ben de tek suçlu beyniniz isimili bir kitap okudum. onda da geçmişi iyileştirmekten bahsediyor. geçmişle ilgili yaşanılanlarda rahatsız eden olaylar yerine ,hoşunuza gideceğiniz görüntüler yerleştirin diyor. zaten bilinçaltı gerçek ile hayali ayırt edemezmiş. o yüzden şu an düşündüklerimizi gerçek kabul edecektir. sevgiler.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla