Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2013, 04:02 PM   #77 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

Alıntı:
5.dışardan cok guclu gorunuyorum.
7.can sıkıcı yuz kızartıcı bı olayım yok.
8.hep alnım ak.
Sen olmasını istediğin için mi bunlar böyle yoksa başkalarının senin hakkındaki düşüncelerini gereğinden fazla mı önemsiyorsun?

Geç kalmak diye bir şey yok en doğru zaman var ilişkiler için.

Hayatın her an değişiyor aslında yeni yaşantılar yeni seni oluşturuyor her an. O halde yaşantıları, hissedeceklerini seçebildiğin ölçüde seçmelisin. O zaman özgürleşeceksin istediğin hayata doğru daha kolay yol alacaksın.

İçine sormak zihnini boşalt ve sadece sor cevap öyle umulmadık anlarda gelir ki deneyimlersen anlarsın. Bazen cevap gelir görmezsin sen yine sormaya devm et yine gelecektir o cevap emin ol. Ve daha önemli bir konu da doğru soruları sormaktır.

Hayatın güzelliğini her sabah her öğle her akşam her gece hatta güzel bir şey görebildiğin her an hissedebilirsen değişir hayatın...

Bir çiçek hatta bir böcekle bile onlara, olaylara bakışın önemli. Senin hayatının değişmesi için bunlar önemli.

Nasıllardan kurtulmak güzel olurdu. Düzene güvenmek...

Tebessüm etmeyi ihmal etme her fırsatta düşünmeden, hesaplamadan gülebilmek...
Karma güldüğün kadar ağlamazsın, daha da gülersin. Çok yanlış bir kalıp inanç çok gülersen ağlarsın inancı kesinlikle değişmeli.

Hayat dolduramadığın ölçüde boş. Doldurursan öyle bir doluyor ki :)

Hedeflerle, hayallerle, bunlar için eyleme geçmekle dolar ki hayat...

Ayrıca senin mutluluğun kimsenin varlığına bağlı olmadan şu anda kendi kendine varolabilecek bir şey. Mutluluğunu bağımsız kılarsan da özgürleşirsin. Mutlu olmak için bir çok şeye sahipsin aslında. Hatta bazen sahip olmadıkları için bile mutlu olabilir insan.
Kafandaki düşüncelerin bir çoğunu değiştirmeli, olumsuz düşünce kalıplarını da silmelisin. Düşüncelerin aklına geldiğinde sor kendine; "bunları gerçekten düşünmek istiyor muyum, peki böyle düşününce ne olacak, bunun yerine şöyle düşünsem hayatım nasıl olurdu?" gibi faydalı sorular öneririm.

Değerler konusu için ve diğer bir çok NLP konusu için Anthonny Robbins ten içinizdeki devi uyandırın kitabını okuyabilirsin forumda alıntıları da mevcut uzun ama faydalı bir paylaşımdır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

Forumdaki sabit konuları okumakla da başlayabilirsin.

Telkin dinlemiyorsan hala suçluluk ve ego dinleyerek başlayabilirsin.

Başlangıç noktası önemli mi başla bir yerden sana en kolay gelenden veya en önem verdiğin değişimden. Hepsini aynı anda yapamazsın, yaparsın da etkisi yavaşlar bu sefer de. Şimdi okur okumaz eğer hala bir şey yapmıyorsan sadece kendin için bir şey yap mesela 1 dk boyunda gülümse değişen bir şey olup olmadığını sına.

Şükür egzersizi yap. Zor zamanlarda öyle iyi gelen bir şeydir ki.

Gelelim asıl soruya hayatın ne zaman değişecek. Sen hazır olduğunda, belki şimdi bile başlamıştır değişmeye, sen sadece şimdiye kadar neler oldu, şimdi neler oluyor ve ileride neler olacak bunların farkında olmaya çalış. Başlıktaki sorunun cevabını bence senden başka kimse zaman açısından bilemez.

Bütün mesajları okuduktan sonra içimden geldiği gibi yazdım.

Haydi ne duruyorsun yapılacak çok şey var bak. :)

Faydalı olması dileğiyle

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla