Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2013, 10:19 PM   #582 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Bu çalışma kötü annelik gören kişilere önerilen bir çalışma içinde ki kayıp çocuğa ulaşarak onu büyütüyorsun. Ben bir borderline hastasıyım. Borderline hastaları 0-3 yaş arasında kötü annelik gören kişilerde oluşuyor. İşte ben 0-3 yaş arasındaki beni alıp onu daha güzel bir bakımla ve sevgiyle büyüterek bilinçaltında oluşan o yoksunluk duygusundan kurtulmak. Fakat bunu başka zamanlar için sizler de yapabilirsiniz. Bunu bana Psikoloğum tavsiye etmişti. Yaşadığım kötü bir anım için o zamana git kendini o durumdan alıp daha güzel bir duruma taşıyabilirsin demişti. Hatta sana eziyet eden kişiyi hayalinde cezalandırabilirsin. Fakat benim niyetim bu değil ben kendimi bebekliğimde yaşadığım acılardan kurtulmak için bunu yapıyorum.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla