Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2013, 03:08 PM   #20 (permalink)
eseski
Teğmen

Tesekkür: 0
27 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eseski is on a distinguished road
Standart Cevap: var mı annesiyle ilişkisi kötü olan?

Alıntı:
mehmetcrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bence annemdir ona bişey diyemiyorum diye düşünme. sonuçta annende olsa kimsenin sana bu duyguları yaşamaya hakkı yok. zaten insanların kusurluluk ve suçluluk duyguları ailelerin bu tür davranışlarından kaynaklanıyor. benim tavsiyem annenle mümkün olduğunca aynı ortamda bulunma . aynı ortamlarda olduğunuz zamanda annenle konuşmaya çalışma. ve sakın acaba ne yaparsam annemi memnun ederim diye düşünme. bu düşünce seni daha çok yıpratır.
seni eleştirdiği zaman bundan duyduğun rahatsızlığı belirt ama asla bir tartışmaya girme. tartışmalarınızı ve iletişimini iyice gözden geçir. bunu yanında tabiki en iyi çözümü yine sen bulabilirsin. şimdiden başarılar :)
ühüü:( teşekkür ederim . önerilerin için de çokk saol. yapmaya çalışacağım ama annemle aynı ortamda bulunsaydınız bikaç günn işte ozamanda yine aynı şeyleri düşünebilr miydiniz bilmiyorum:) Aslında anlatamıyorumda tam olarak . Dışarda geçirmeye çalışıyorum vaktimi uzak olayım diye eve gldiğim an öyle şeyler söylüyor ki dayak atsa şükretcem .Ama dedğim gibi kırmamaya çalışıyordum o yüzdende pek bir şey demiyordum ama sizler hepiniz bu şekilde düşünüyorsanız bu söylediğiniz şekilde davranmayı deneyeceğim.. Hem hepiniz arkmdasınız öyle değil mi : )
eseski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla