Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2013, 10:07 PM   #77 (permalink)
minesota
Teğmen

minesota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 122
87 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minesota is on a distinguished road
Standart Cevap: minesota was here..

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tekrar mühim, tekrar tekrar okudukça anımsarsınız İnşallah :) sorumlu değil, sorunun muhatabısınız. Lütfen böyle davranın. Bir de, psikolojik idare etme yöntemlerine bakın, mümkünse psikologla görüşün. Malum şahsın size karşı kullandığı belirli kalıplaşmış yöntemler olmalı, sürekli aynılarıyla müdahalede bulunuyordur çok büyük ihtimal. Bir nevi "içgüdüsel".

şöyle düşünün, siz tek başınızasınız ve üzerinize yükleniyor. ama onun bildiği tek yol var. siz bildiğiniz yolları çoğalttıkça farklı fazlar, hâller arasında gidip gelebileceksiniz ve bu baskı, problemlerle karşılaştıkça bir an sağa ya da sola hareket ederek onun baskısını serbest bırakacaksınız, yani kendi haline bırakacaksınız. bakın, size baskısı size zarar vermeyecek - artık kendisinin psikolojik durumuna göre ya kendi kendini yer bitirir, ya da o da olayı akışına bırakarak olan biteni serbest bırakır. ama bu dediğimi bir düşünün.

"Ahmet Şerif İzgören"'in seminerleri var, youtube'de iletişim ve sorulara dair, bunlar önemli, faydalı olabilir düşüncesindeyim...
merhaba maviinci,
fikirlerine kıymet veriyor ve dikkate alıyorum. çok teşekkür ediyorum sana. psikiyatriste gitmiştim bir dönem, 9 ay kadar. pek sonuç alamadım. o da tek yol önerdi bana. belki dediğin gibi farklı yollar bulsam sonuç alırım da..

özgüven kitabına dvam ediyorum. Ahmet şerif izgören e de bakacağım. kocaamaaaaaan teşekkür ederim..