Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2013, 10:02 PM   #19 (permalink)
exilee24
Teğmen

exilee24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
exilee24 is on a distinguished road
Standart Cevap: exile'nin degisim günlüğü

Kalan zamanlarımı seviyorum gülmek istiyorum koşmak ağlamak konuşmak ve görmek inanmak dans etmek hoplayıp zıplamak yemek yemek isyan etmek bitirmedim bitirmedim uçmak şarkı söylemek gitmek yeniden gitmek haykırmak bağırmak kalan zamanımı seviyorum.............
nerde doğduğumu bilmiyorum artık yada ne zaman uzun zaman önce değildi biliyorum benim ülkem yaşamaktı babamın şöyle dediğinide hatırlıyorum zaman ekmeğin gibidir senin,yarına da biraz saklıdır hayla ekmeğim var benim hayla zamanım var ama ne kadar oynamak istiyorum gülmek istiyorum anlasanıza gülmek ağlayıp gözyaşlarına boğulmak bağırmak uçmak yüzmek istiyorum okyanuslar boyunca bitirmedim bitirmedim şarkı söylemek istiyorum sesim kısılana kadar konuşmak seviyorum zamanı kalan zamanı ne kadar ne kadar zamanım var benim yıllarım mı günlerim mi saatlerim mi ne kadar seyahat hikayeleri istiyorum ben görecek çok insan var daha çok manzara çocuklar kadınlar koca koca adamlar üzgün olanlar eğlenceliler hüzünlüler çok akıllılar ve birde aptallar komiktir aptal ihtiyarlar dinlendirir insanı güllerin arasındaki yabani otları gibi....
ne kadar zamanım var benim yıllarım mı günlerim mi saatlerim mi umrumda değil çünkü orkestra sussada dans edicem ben hayla, uçaklar uçmayı bıraksa bile tek başıma ucacam ben,zaman durduğu zaman mı seni hayla sevicem bilmiyorum nerde bilmiyorum nasıl ama seni hayla sevicem anladın mı sevicem
(love me no more fliminden alıntı..)

HERKESE İYİ BAYRAMLAR........
exilee24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla