Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2013, 02:59 PM   #22 (permalink)
MILANO

Tesekkür: 7
16 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MILANO is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

dostlar merhaba;

Günlüğe devam..

şöyle kısa olarak bir özet geçersek, çekirdek inanç çalışması yaptırmış dinlemelere başlamıştım. Neler oldu bir bakalım..
sevgili buldum :D 16 ayrı çekirdek inancı olan biri olarak bodoslama bu kısmından başlamak istemezdim ama mutluyum ve ilk paylaşmak istediğim şey bu. Çalışmayı yaptırdıktan sonra ana başlıklarla evet sevgilim var, çook bağlı olduğum ailemden ayrılıp İstanbul'a taşındım, (öyle basit ve kolay bir şey gibi görünmesin gözünüze, benimki gibi köklü bir aileyi böyle özgür insan havalarına ikna edip, valizi toplamak nerden baksan çekirdek inanç çalışması gerektiriyordu :)) ve gelişme gösterdiğimi düşündüğüm güzelde bir işim var. tabi hayat böyle yağ gibi akıp giderken ben kendimi biraz ihmal edip cd tekrarlarını ihmal etmiştim, ki kendimi biraz değersizlik duygumu hatırlamış, geçmiş hayatımın etkilerini yaşadığımı düşünürken buldum.
Hemen cd mi raftan indirdim, foruma geri döndüm, anladım ki gelişim değişim gösterince hemen bırakmamak bilinç altına msj ları aynı sıklıkta olmasada hatırlatmak gerekiyor.
Bugün yeni başlangıcın 2. günü. sadece cd ler değil diğer bir çok teknik ile gerçek bir arınma kalıcı bir değişim için çıktım yola, neşem keyfim yine yerinde, biraz endişe ve huzursuzluk var gibi ama çok kulak asmıyorum dert değil.
bana iyi gelen tekniklerden biriside "hooppala paşam" diye adlandırdığım hoponopono yötemi, kitabını defalarca okudum hala başucumda durur, mutlaka tavsiye ederim. onun dışında bu tarz değişimler için aşırı korku ve endişelerin sakineşmesi için EFT vuruşları candır. Bir de NLP nin yöntemlerinden biri olan her gün aynı yaptığınız işlerden birini farklı yapmak sağ ve sol beyin arası bağı güçlendiriyor, ben bunun için hergün sol elimle olumlamalar yazıyorum, valla git gide okunaklı olmaya başladı :D
Çok sorunlardan değilde gelişmelerden söz ediyim istiyorum dediğim gibi, ikinci gündeyim, dün tüm cd deki telkinleri dinledim, bugün vazgeçip yeniden suçluluk ve ego ya başladım bir hafta sonra tüm listemi ekliycem. herkese tekrar çok selamlar sevgiler güzelllllllllllllllllllllll bayramlar diliyorum.