Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2013, 05:59 PM   #107 (permalink)
seniha.
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU

günlüğüme yazmayalı biraz zaman geçti. bu arada neler yaptım. kitap okudum. daha çok içsel alemimi geliştirmeye çalıştım. çakra meditasyonu adı altında müzik dinledim.ruhsal olarak gayet iyiyim. zaman zaman geri dönüşler olabiliyor ama o kadar da olsun artık. yaşadıklarım eskisi kadar üzmüyor beni. geçen eğitim yılında tayin istemiştim,çıkmamıştı,bayağı üzülmüştüm. bu yılda istedim, çıkmadı ama üzülmedim. bir şeyde hissetmedim aslında. ne üzüntü,ne mutluluk. ya olayları akışına bırakıyorum ya da sezgilerim arttı. bu senenin güzel geçeceğini hissediyorum.yaşamımı akışa bırakmaya karar verdim.bu şu demek değil, oturacağım ne olursa o olsun. hayır. gerekli çalışmalarımı yapıp, sonuca razı olacağım. cennette olmadığımızı,bu dünyada sıkıntıların olacağını biliyorum. ama bu sıkıntılar için önceden üzülüyordum ve bu üzüntü uzun sürüyordu.artık her yaşanılanın bir gaye için yaşanıldığının farkındayım.her şey bizim emrimizde, sadece farkında değiliz. güneş bizim için ,rüzgar bizim için yağmurlar bizim için, hayvanlar bizim için. bize bu kadar değer verilmişken,biz niye kendimize değer vermeyelim.veya niye başka birisinin bizim hakkımızda düşündüklerini kendimize yapıştıralım. filmi sadece izlemeliyiz. şu an bir filmdeyiz aslında. bu filme yapışırsak üzülürüz,yapışmayıp sadece izlersek olaylar olduğu gibi akar, almamız gereken dersleri alıp,bir adım daha ilerleriz. iki günü eşit olan ziyandadır diyor peygamberimiz. benimle benzer enerjiye sahip insanlarda var çevremde, farklı enerjilere sahip insanlarda. farklı enerjilere sahip insanlar olduklarını şuradan anladım, o kişileri ilk defa gördüğümde sıcaklık hissetmedim. ayrıca olaylara bakış açılarımızda farklı.sonra düşündüm,neden rahatsız olduğum bu insanlarla beraberim.anladım ki o insanlar sayesinde kendimi güçlü yapmaya çalışıyorum. ayette dediği gibi;kötü sandığınız şey sizin için hayırlı, hayırlı sandığınız şey ise kötü olabilir.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla