10-08-2013, 07:00 PM
|
#42 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Senin hayatın, senin seçimlerin.. bazı anlar geliyor örneğin attığım mesajlara cevap gelmesi gibi. Önce ne yazdığımı okuyorum sonra yeni gelen mesajı okuyorum tane tane. Bu mesajları okurken o kadar hoşuma gidiyor ki aynı mesajı tekrar tekrar okuyorum. Önemli olan iyi bir dinleyicinin her zaman söyleyecek birşeyleri vardır. Çünkü birisi onunla konuştuğu zaman dinleyici bütün dikkatini o ana odaklanarak söylenen konu hakkında net bir düşüncesi olur. Bende durum farklıdır. İyi bir dinleyici olmadığımı biliyorum. Konuşurkende birini kırdım mı vs. düşünceleride geçmişte kaldı umursamıyorum sadece söylemek istediğim şeyi söylemeye çalışıyorum. Kısaca konuşkan olmak istiyorum. Herkesin kendine göre doğruları vardır.. Ben biriyle konuşurken onunla konuşmayı bırakıp baskasıyla konusmayı değil doğru olanı yapmaya çalışırım. Bir grupla konuşuyorsam sadece birisiyle değil olabildiğince herkesle göz kontağı kurmaya çalışırım. Tıpkı bir öğretmen gibi :P. Niyetim belli zaten ya seniha ''bilincimize sohbet esnasında karşımızdaki kişilere cevap verdiğimizi, konuşmanın doğal akışında süreceğini ,bilincimize tanıtırsak,bilinç o olayla karşılaşınca ona göre davranır.'' bu sözlerin için çok teşekkür ederim. Bu bilgiyi kullanmaya niyet ediyorum.
__________________ https://twitter.com/yavyyu |
| |