müthiş bi atmosferdi.söyleyebileceklerim söyleyemediklerim yanında sıfır kalacağı için paylaşım yapmakta zorlanıyorum.başta paylaşımlarından ve varklıklarından dolayı keops samanic ve hayatımdeğiştiye çok çok teşekkürler(enerjileri harikaydı
).keops ve redflowers yanımızda olmak için onca yolu teptiler,süper ne denir ki bilemiyorum.kalabalıktık, her arkadaşla dialog kuramadım.samemce'm,mümin'cim,redflowers'ım aylardır forum dışından da konuştuğum arkadaşlarımdı,onlarla tanışmak ,enerjilerini hissetmek ayrı bi keyifti,benim için çok özeldi,iyi ki varsınız canlarım
.duru,peacemaker,çiçek,serpil abla ve onun tatlı kızı ceren18 ,metin06,bi de üye adını hatırlayamadığım
(toplantıda keosun yanında oturan )dünyalar güzeli esmer arkadaşla muhabbettimiz oldu .enerjileri müthişti cidden,onları daha önceden tanıyomuşum gibi hissettim
.bi de muhabbet edemediklerim vardı maalesef ,onlardaki ışığı enerjiyi de hissettim.kısacası ortamdaki enerji şiddeti 10 üzerinden 10'du bence
.organizasyona ev sahipliği yapan metin06'nın yerinden de bahsetmemek olmaz;çok güzel bi mekan cidden ,metin bizi memnun etmek için koşturdu burdu sağolsun.ilerde seni cafe ve restorantlar zinciri sahibi olarak görürüz inşallah.mekanın hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun
aa bu arada cahilliğime verin ben eft'nin zor ve gereksiz bi yöntem olduğunu düşünürdüm
.ama seminerden sonra tam tersini düşünmeye başladım.keopstan öğrendiklerimi hemen arkadaşlarıma ve anneme aktardım
.yakın zamanda eft öğrenmeye zaman ayırıcam .
son olarak şunu söylemek istiyorum ; biz gerçekten GÜZEL Bİ AİLEYİZ
.
bi daha ki buluşmada görüşmek üzere sevgilerimle