Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2013, 03:19 PM   #25 (permalink)
MILANO

Tesekkür: 7
16 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MILANO is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

4 ve5. günler

harika bir hafta tatili geçirdim, hafta sonu yoğun çalışan biri olarak hafta içi sevgiliyle piknik haaaarrika oldu. hafta içi tatilin yüzlerce dezavantajı yanında paha biçilemez avantajları vardır. Örneğin etraf ve trafik çok daha sakindir, dışarıya çıkmak için park yeri rezervasyon vs vs gibi bin türlü derdi düşünmeniz gerekmez :)
neyse tatil iyi de gelişim ne oldu diyenler için 13 08 2013 de telkinlerimi dinleyemedim bu sabah yine kulaklığım kulağımda, aksatılmamasının önemli olduğunu günüğü takip eden dostlara hatırlatmak isterim, kötü örnek olmıyım :)
bugün itibari ile yeni farkındalıklarım var, ve tamda boşlukta hissediyorum, bu hissi, artık bilinç altını şekillendirme zamanı gelmiş diye yorumlayarak listeye yeni telkinler ekledim. aaa bu arada şifalı taşlarım geldi, akşam temizliklerini yapıp sanırım ay taşı ve ametisti takmaya, kaplan gözü ile çalışmaya başlyacağım. herşey yolunda
bu gece yeni bir çalışma programı hazırlayacağım, eğer içinde çok özel bir şey olmazsa haftalık çalışma programımı buradan da paylaşmak ve uygulama takibin buradan sizinle birlikte yapmak istiyorum, kontrol edilme baskısı programa uyma yüzdesini herzaman arttırır:D pozitif stres düzeyi D
evet dostlar biliyorum, yaz, biliyorum deniz güneş arkadaşlar ama biraz katılın ve motivasyonuma katkı sağlayın lütfen, gelişiyoruz herhalde burada :D:D:D:D
SEVVVVVVGİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLERRRRRRRRRRRRRRRR RRR