Ynt: Çekim Yasası aslında çekim yasası denen şey çok karmaşık uygulaması zor olan bir şey değil.ancak gelin görün ki ;
hayatımız boyunca bilinç altımız o kadar olumsuz düşüncelerle dolmuş tıkanmışki . bu yüzden bir çoğumuzun olumlu
düşünmeyle olacak kadar basit bir iş mi demesi gayet doğaldır diye düşünüyorum.ama bilmin gösterdiği bir şey daha
varki o da :bilinç altımız her söylenene inanacak kadar saf ; her ayrıntıyı -detayı kaydedecek kadar da zeki olmasıdır.
şimdi yeniden düşünelim çekim yasasını.çevremizde , hemen her tarafta bizlere yeterince olumsuz düşünce aşılanmıyor
mu ? evet aşılanıyor.peki bizim bu durumda [ istediğimiz şeye sahipmiş gibi davranmamız , pozitif düşünmemiz ,
bazen İÇİMİZDEN GELMESE DE GÜLÜMSEMEK -GÜLEBİLMEK ] kendimiz için bir lüks değil bir gereksinim olmuştur.
her zaman söylüyorum çekim yasasının bilincine varanlar olarak kendimizi şanslı görmeliyiz.
alın size olumlu düşünceyle alakalı bir mesaj daha : Söylediklerinize dikkat edin; düşünceleriniz olur.
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınız olur.
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınız olur.
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınız olur.
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerleriniz olur.
Değerlerinize dikkat edin; karakteriniz olur.
Karakterinize dikkat edin; Kaderiniz olur. bakınız söylediklerimiz kaderimize dolaylı yollardan nasıl etki edebiliyor.
o zaman iyi şeyler söyleyelim düşünelim gerisi zaten geliyor .
sağlıcakla kalın...
__________________ Gözümü hayal ettiğim hayata diktim ve yürüyorum; Gölgem isterse gelmesin peşimden, ben bana yeterim |