Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2013, 05:10 PM   #27 (permalink)
MILANO

Tesekkür: 7
16 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MILANO is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

Selam bykus

öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. Sorundan başlarsam kontrol edilme baskısını bazen tembellik ettiğimde, edeceğimi bildiğimde, erteleme bahanelerimden emin olduğumda :D kendimde uyguluyorum. Bunu ev ödevini öğretmenin kontrol edeceğini bildiğinde ve bilmediğinde yapmak ile ilgili üzerinde hissettiğin baskı gibi düşünebilirsin. yapacağın şeyi birilerine söylediğinde senden geri bildirim isteyeceklerinden dolayı mutlaka yapmak istersin. ya da ben öyleyimdir :) bu da aynı zamanda kendimi motive etme yollarımdan biri. motivasyon için ayrıca sonuçları düşünmekte bana iyi geliyor.
Geliştirmek istediklerim arasında öncelik değer duygum üzeride çalışıyorum, zaten neredeyse yaşadığımız tüm sorunlar en son değer duygumuza çıkıyor, bir ve tam olduğumuzu bilincimizle söylerken bilinç altımızada yazabildiğimizde herşey yoluna giriyor öyle değil mi? yaşadığım zorluklar arasında ise en çok motivasyonum ilk düştüğünce toparlayamadan vazgeçmek oluyor, onun için de yeni takdiklerim var gördüğün gibi :)

Örnek bugün kolay olmayan günlerden biri, ne yaptıysam neşem sırıtmanın ötesine geçemedi :) ama iyi tarafından bakarsam sakince yarım işlerimi bitirdim, daha önce söylemiştim sipariş ettiğim taşlarım geldi akşam temizlik ve meditasyonlarını düşünüyorum böylelikle dönüşümden kopmamaya çalışıyorum