Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2013, 10:47 AM   #204 (permalink)
seniha.
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eşim beni sürekli aşağılıyo özellikle ailesinin arkadaşlarının yanında. benim ailemin yanında değil, benim ailemide evlendikten yaklaşık 5 buçuk ay sonra gördük.biz 6 buçuk aylık evliyiz. benden ayrılmak istiyor, bana sürekli söylüyodu bunu, birkez ailelere yansıdı 5 aylık evliyken, susmaya başladı biraz artık. ama ailesinin yanına gidince yine beni aşağılamaya çalışıyo. güzüm yetmiyo kendimi savunamıyorum. kendimi ezik hissetmeme neden oluyo, o yüzden ailesinin yanına gitmek istemiyorum.
boşan demeyin boşanamıyorum da üzülmekten öte elimden bişey gelmiyor.kendimi kötü hissediyorum.
çalışıyor musunuz? ya da eşinizin iyi bir işi mi var. siz çalışmıyorsanız,ona bağımlısınız demektir. bu durumu bildiği için kullanabilir. çalşımıyorsanız kendinize hobiler edinin,kurslara gidin, kültürünüzü artırın, bol bol kitap okuyup eşinizle paylaşın. kendinize özen gösterin.siz eşinizin peşinden koşmayın, o sizin peşinizden koşsun.çalışıyorsanız da böyle yapıyorsa kendinizde farklılıklar yaratın. yine de kursa gidebilirsiniz. çevre edinin. değişik şeyler yapın. inanın bu tutumlarından vazgeçer.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla