Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2013, 06:44 PM   #7 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eski yeşilçam filmlerine ilgi duyan varsa bu başlıkta toplanalım mı?

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalnız şuna dikkatinizi çekmek isterim. Filmler bir nevi hipnoz etkisi yapar insana. Bilinçaltı olayı gerçekmiş gibi kabul eder ve sen kendini öyle bir dünyanın içinde bulursun. Bu yüzden ben pek çoğu itibariyle izlemeyi düşünmem bile ama tabi bazıları cidden güzeldir.
bu durumda izlenicek filmi iyi seçmek gerekiyor tabi ki. eski filmlere ilgi duyuyor olmam sakıncalı br durum mudur bilemem ama. izlerken en azından acı odaklı olmayan daha ziyade macera, komedi falan gibi olanlarını izliyorum. kötü sonla biteceğini tahmin ettiğim veya aşk acıları barındıranlarından veya yanlış anlaşılma sonucu hayat yönü olumsuz yönde değişen kişilerin yer aldığı filmlerden mümkün olduğunca kaçınıyorum. filmi izlemeden önce konusunu bi okuyup beğenirsem izliyorum. bir de içimin ısındığı görmekten hoşlandığım artistlerin yeralıyor olmasına dikkat ediyorum . bu zamanın filmlerindeki teknoloji karmaşaları ve komplo teorileri hoşuma gitmiyor beni daha çok strese sokuyor. gökdelenler ve teknolojik aletler görmek yerine daha sade yaşantıları eski dönemleri tercih ediyorum :) acılı filmler zararlı olabilir tamam ama, atıyorum mesela bir hababam sınıfı izlemenin neden zararı olsun ki ?
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla