Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
yooo ben sadece bir konuda uyarmak istedim. Hepsi zararlı demedim zaten:) |
Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Hayatımı büyük ölçüde etkilemiştir türk filmleri çünkü çocukken çizgi filmleri sabah öğlen de türk filimleri ile geçerdi vakit. Şimdi de severek izlerim. Sadece daha büyük farkındalıkla izliyorum ve bazen verdiği mesajlar karşısında dehşete düşüyorum. Ben de farkındalıkla izlemek gerek diyenlerdenim. Ruh halinizi etkilemeyecekse size iyi hissettirecekse izleyin. |
görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım :)
ben de sizin dediklerinize katılıyorum. Herşeyde olduğu gibi filmlerde de özenli seçimler yapmak daha iyi sonuç getirecektir tabi ki .
buraya bu konuyu açmamın da sebebi oydu zaten. daha seçici olabilmemiz adına açtım bu konuyu. yoksa rastgele açar izlersin bi film. ama böyle olsun istemedim. bugüne kadar izlediğim filmlerin birçoğu bana iyi duygular verdi hatta dışarıdaki hayatıma da olumlu katkılar sağladığını farkettim ve bu çoşkuyla açtım bu konuyu (demekki doğru seçimler yapmışım). bana olan olumlu etkilerini de yazmaya kalksam ayrı bir konu başlığı çıkar nerdeyse.
zaten "sinematerapi" adında bir terapi yöntemi de uygulanıyormuş psikolojik tedavi olarak.
sizlerin izleyip de size iyi duygular vermiş olan mutlu etmiş, yüzünüzü güldürmüş olan filmler varsa bu tavsiyeleri bu başlıkta toplamak istedim. maksat biraz olsun farklı ve güzel dünyalara dalıp günün stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşmak. ve bilmediğimiz mekanları insanları müzikleri keşfetmenin heyecanını yaşamak.
Sizlere bugünkü tavsiyem Ayhan ışık'ın "Cingöz Recai" adlı filmi.. komedi macera türünde bir film. kılıktan kılığa giren ve kapıdan kovsan bacadan giren türde bir dolandırıcının öyküsü. içinde hafiften bi aşk hikayesi de barındırıyor. müzikleri de süper