Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2013, 06:15 PM   #8 (permalink)
Janer
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Değişmek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Size biraz ilginç gelicek ama ben yaklaşık 2-3 ay boyunca suçluluk ve ego telkinlerini dinledim bu telkinler işe yarayınca bıraktım ilk 1 ay içinde bazı günler eski halime dönüyordum (her şeyi kafaya takma geçmişinden utanma vss) sonra telkinleri yine dinliyordum ve düzeliyordum ama şimdi 7 aydır hatırladığım kadarıyla hiç telkin dinlemedim ve şuan durumum çok iyi yani eskisi gibi değilim acaba yine sorunlarım ortaya çıkmaya başlarmı sizce?
korku beynin uydurdugu bir durum ve bana göre kacis bahanesidir. siz bilincaltinizda tekrardan bunun olacagina inanirsaniz , olur. hayal gucunun zenginligini kullanin ve kendinizi bu tur seylerden uzak tutun. eger bunu dusunmez cesur oldugunuzu hisseder, hayal eder ve hep oyle olacaginza kendinizi ikna ederseniz gerisi hikaye.
bir animdan bahsedeyim.
hayatimda 2. kar gorusumdu. ve botumun icine kar girdi. kendimi ne kadar zorlasam da bunum hastaliga neden olacagini surekli aklimdan gecirdim. ben amaan hicbirsey olmaz diyebilirdim. neyse yurda gittim falan. hemen onlemimi aldim. surekli aklimdan eger hasta olacaksam, hastalik etkisini gostermeye baslayacaktir dedim. bir kac saat sonra halsizlik hissettim. uykusuzlugun verdigi bir halsizlikti ama ben botun icine kar girdigi icin hasta olacagima beynimi ikna etmistim. evet o siralar bunlari dusunemiyordum ama daha sonra hasta oldum. basim agridi vs. vs. sonra hasta yatarken aklima bu anlattiklarim bir bir geldi.

kissadan hisse : neye inanirsaniz, gerceklesmesi icin evren elinden geleni yapar.

dinledigimiz telkinlerin amaci da budur zaten. sizi korkak olmadiginiza vs. ikna eder. ben kendine guven ve mutluluk dinlemisimdir mesela. bende bunlar icin ikna edildim.

not : yazilarimi telefondan yazdigim ve arkadaslarla ingilizce konustugum icin turkce karakterler secenegine donmeye useniyorum ve bu da yanlis yazmama neden oluyor :). ama anlasildigi icin sorun olacagini dusunmuyorum.