Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2013, 03:20 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KENDİNİZDEN ÖZÜR DİLERMİSİNİZ?

Az önce bunu sesli okudum çok güzel bir yazı. Bence sizler de deneyin. İlk yapılması gereken şeyler kendimizi affetmektir aslında. Okuyun ne çok şey var kendimizi affetmemiz gereken ve kendimizden özür dilememiz gereken.

Ayrıca bu güzel paylaşımı bulup yeniden güncel hale getirdiği için sarışına da ayrıca güzel dileklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Forumun mantığı sürekli yeni başlıklar açmak değildir hele de böylesine dolu bir forumda arayıp bulabileceğiniz tonlarca cevap varken sürekli soru sormak forumu köreltiyor böyle paylaşımları güncellemek ise çölde açan bir fidana benziyor. Forumda öyle yazılar ve paylaşımlar var ki defalarca okuyup faydalı yorumlar ve o konularda faydalı paylaşımlar yapabileceğiniz başlıklar bunlar. Sadece ufak bir hatırlatma benimkisi.

İnsanları yargıladığım için de kendimden özür dilerim. Aranızdan bazıları durumun farkında zaten. Neyse hala buradayız belki de hala umut vardır.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla