Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2013, 06:51 PM   #279 (permalink)
hatiicee
Yüzbaşı

hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Sevgili günlükçüğüm; bildiğin üzere sözlümden ayrıldım.Yüzüğü almadı ama yüzüğü vermem lazım.O gün çok ağladı.Bir aylık tartışmalarımızdan mıdır yoksa en son patlak veren yüzük hadisesinden midir bilmem ama içimden seni affediyorum demek gelmedi.Çünkü o söylediğini kabul ettirebilmek için sürekli ısrar ediyor. Bende o ısrar ettikçe yapmak istemiyorum işi.Sonrasında problem olacağına ikimiz de üzüleceğimize şimdiden yolları ayırmanın daha hayırlı olduğuna inandım ve yolumu çizmeye hazırlanıyorum.
Egolarımı törpülemek istiyorum.İnadımı, gururumu törpülemek istiyorum.Bunun için dua ediyorum Allah'a. Allah ikimize de her şeyin en hayırlısını versin inşallah.
Bu arada yazmayı unuttuğum bir şey var ben okulumu değiştirdim artık ilçe merkezinde çalışıyorum :) Bu iyi haberim sana :)

Ya bir de bugün içimi burkan bir şey oldu günlükçüğüm. Annem 'Daha yeni ama başkalarıyla tanışmak ister misin?' diye sordu. Onsuz bir gelecek düşünmemiştim bir an şok oldum ama bu sefer kestirip atmadım.Belli mi olur bu sefer karşıma çıkacak olan kişi hakkımda hayırlıdır.Bu olay beni biraz daha büyüttü sanki günlükçüğüm ne dersin? :)

Başıma gelen her şeyde bir hayır olduğunu biliyorum.Şükürler olsun Yarabbim.En kötü günümüz bu günler olsun inşallah.