Ynt: İstanbul da çekilden ufo görüntüleri oldukça şaşırttı... ortaokul yıllarımda çıplak gözle hemde 200 metre tepemde görmüştüm... Aynı gece gökyüzünde 3 ufonun dansını ve ışık hızında kayboluşu hala gözlerimin önünde... 2 çok heyecan verici bir tecrübe yaşamıştım 8 sene önce
Akla gelen soru şu. madem varlar neden hala kanıtlanamadı. Geçtiğimiz sene bir ara bu olaya merak salıp geniş bir araştırmaya girmiştim. bulgularım ne kadar doğru tartışılır. Ama kendimce sonuca vardıklarımı anlatayım.
sonsuz ve bilinmezlerle dolu bir evren var. bu sonsuz boşluk sadece dünya içinmi ? ben sanmıyorum. Milyarlarca güneş sistemi ve galaksi var. Biz ise güneş sisteminin dışına çıkabilmiş deiliz. Buda insansız uzay araçlarıyla 20 yıl süren uydu yolculuklarıyla mümkün.
Araştırmalar ufo çeşitlerinin farklı olduğunu söylüyor. yani gözlemlenen 90 küsür ufo yapısı var. buda tek deil bir çok farklı medeniyetten türler olduğunu düşündürüyor.
Uzay araçlarındaki dairesel yapı yıldızlar ve boyutlar arası yolculuk için gerekli olan mekanizmaya sahip olması için tasarlanmış olabilir. genelde dairedir. ama piramit, oval, kare ufolarda gözlemlenmiştir..
Rosvell olayını bilmeyen yoktur. 8 temmuz 1947 de bilinmeyen bir cisim new mexicoda rosvelle kasabasına düşer. düşen cismin parcaları daha önce karşılaşımayan bir metal türüdür içindeki yaralanan tür ise insan deildir. ertesi gün tüm dünya medyası uzay aracının düştüğünü yazar manşetlerine... Ama amerikan ordusu olayın üstünü örterek metoroloji balonu düştüğünü açıklar. enkaz 51. bölge diye tabir edilen bolgede incelemeye alınmıştır.
okuduğum kaynaklardan aldığım işaret şu... Bu medeniyetler kendi içinde düşmanlık kurmayan hatta gezegenler arası ilişkileri bulunan varlılkar. İnsanlığa kendilerini göstermemelerinin nedeni. insan soyunun evrimini tamamlamamış olması. çünkü insanlar ırk, din, siyaset olarak birbirinden ayrılmışlar ve birbirleriyla savaşıyorlar.
Ama 2012 den sonra kendilerini göstereceklerinden ve "biz varız" diye geleceklerinden eminim. |