02-09-2013, 11:23 AM
|
#29 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tek başıma savaşıyorum sosyal fobimle:( Alıntı: eseski Nickli Üyeden Alıntı
kitabı araştırıyordumda .. ya sanırım birde sıkıcı bir insan olarak görünmekten korkuyorm .blmiyorum herseyden korkuyomusum ben ya. kitapta ailenin özgüvene etksi yazıyor biliyorum hep annemle alakalı hep ona bağımlı olmamı istedi kücüklktn beri şimdide böyleym . neyse bu arada kitap önerin için teşekkr ederm. kitabı sen okudun mu yada okuyan olms mu | ben okudum kitabı, öneriyorum.. bana ağır bir depresyon atlatmış olan ve iletişim konusunda uzman olan bir hocam da tavsiye etti; sadece bana değil - danışmanlık yaptığı bir gruba tavsiye etti.. Alıntı: Değişmek Nickli Üyeden Alıntı
önümde bir tane sosyofobik olduğunu bana anlatan yada sosyo fobik olduğunu bildiğim bir kişi olsaydı hemen onunla konuşurdum ama yok :( | ben de tam olarak bundan bahsediyorum; o kişi de zaten öyle olduğu için doğru düzgün konuşamıyor durumda, arkadaş ortamında konuşmak istemiyor tıpkı eseski gibi; biraz mükemmeliyetçi ve rezil olmaktan çekiniyor.. bu kişiye özerl birşey değil arkadaşlar; birçok insanda var. benim de hoşuma gitmez rezil olmak mesela, kim olursa olsun hoşuna gitmez.. |
| |