Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2013, 08:03 PM   #15 (permalink)
özgürce yaşa
Teğmen

Tesekkür: 45
34 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
özgürce yaşa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Özgürce yaşamak için Değişim şart!

03/09/2013

çok ilginç bir şey oldu. dalgınlık ve erteleme huyum vardır. geçenlerde gene aynı hatayı yapmıştım. Telkinleri dinlemeye başladığım ilk günlerde bir sınava kayıt olmak için bankaya para yatırmıştım. sonra sen tut başvuru işlemini yapmayı unut. kayıtlar kapandıktan 2 saat sonra aklıma gelmişti. o kadar üzüldüm o kadar üzülmüştüm ki neden hep böyle yapıyorum diye kendime çok kızdım. daha önce aynı hatayı ales sınavındada yapmıştım. başka bir sınavdada bir şekilde kaçırıyordum sınavları. ve ilginç yanı başvurmam gerektiğini bile hatırlamıyorum iş işten geçtikten sonra beynimde bir şimşek çakıyor ve o zaman çok geç oluyor.

ben öyle kara kara üzülürken telkinleri açtım dinlemeye başladım Ne olduysa oldu ve çoktan geçmişte kaldı şimdimi bozmak kendim üzmek istemiyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacağım dedim ve kendimi affettim. yarın için yeni planlar yaptım. Ne mi oldu? 2 gün sonra akşam cep telefonuma bir mesaj geldi kayıtlar ayın 4 üne kadar uzatılmıştır diye. İnanamadım. hemen kaydoldum tabi . ama çok şaşırdım böyle bir ihtimal çok zor olur. Tabi sevindimde.

rüyalarımı hatorlamaya başladım . hatta bugün Rüyamda dargın olup görüşmediğimiz tüm akrabalarımla aynı masada oturuyorduk . halam hepimize sadece bizim kendi aramıd airtibat kuracağımız telefon hattı almış beraber numara beğeniyorduk. Tabi en kırgın olduklarımla hala konuşmuyordum onlar ayrı masada tepkisiz oturuyorlardı. ama ben mutluydum. şakalaşıyordum abilerimle. espiri yapıyorlardı gülerek karşılık veriyordum. bilinç altım bazı şeyleri affediyor olmalı. Sabah ağır baş ağrısıyla kalksamda hafiflemiş hissediyorum kendimi.

Tanrıya şükürler olsun iyileşme hissediyorum. iyileşiyorum... Şimdi çıkmalıyım kedim gıdısını uzatıyor sevmem için. :)
özgürce yaşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla