Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2013, 02:14 PM   #7 (permalink)
topraksu
Teğmen

Tesekkür: 154
27 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
topraksu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: topraksu nasıl yenileniyor

selaaaaaaaaammmmmmmm

dün sabah işe gidince hemen çok eğlendiğim müziklerden dinleyip biraz hareketlendim:)) dün iş olarak çok olumluydu, gayet güzel çalıştım yarım kalan işlerimi toparladım. Konsantrasyonumu beğendim:))
arada kaygılar geldi aklıma ama ben hepsini bilinçli olarak def ettim

dün işten erken çıktım eve gitmeye niyetliyken kendimi boğaza nazır muhteşem manzaralı bir kafede kendime türk kahvesi ısmarlamışken buldum
ha haaaaaa, çok keyifliydi, kendimi şımarttım

bu arada dik yürümek yazılarını görüyorum forumda, ben zaten dik yürüyordum ama şimdi yürüyüşüm bir farklı geliyor bana, biraz daha kendinden emin ve biraz daha kadınsı
dün ayrıca telepati çalışmaları yaptım, çok iyi değilim bu konularda sanırım ama kendimi geliştirmeye karar verdim. Bakıyım aramasını istediğim kişi beni arayacak mı? eveeeeeet tabi ki arayacaaaaaaaaaakkkkkk:)))))))

bugün erteleme ile ilgili telkini eklemeyi düşünüyorum artık, çünkü çok rahatsızlık duyduğum bir konu kendimde. bütün şartlar tam benim istediğim gibi olmadan işleri yapamıyorum, hep erteliyorum. ego ve suçluluk duygularından olumlu etkilendiğimi düşünüyorum.

şimdili bu kadar aklıma gelenler
topraksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla