Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) Teşekkür ederimm topraksuu! Bende senin gelişmeleri taküp ediyorum:) Şimdi gelişmelerime devam edeyim bn evde temizlik yaparken şarkı soylerim,tuvalete girince sesimi kısarım üst kat o ne lan o ses ne demesin diye:D Bugün yine söylüyorum hemde ingilizce kelimeleri yuvarlaya yuvarlaya saçma sesler öıkarıyorum girdim banyoya söyledim yine,o yetmedi çamaşır toplamaya çıktım,tipim zaten ayrı bişey:D bi yandan çamaşır topluyorum bi yandan verevır yu vil gooo diye şarkılar söylüyorum kendime güvenmem çok iyi oldu ya sesimde güzel olsa tam olacaktı:D demekki neymiş ilk somut olayımmış bu kendine güvendee:) Vallahi billahi yeminle işe yarıyor:D Ha bide bişey kırınca falan gülüyorum topluyorum,kafamı dolaba vurdum güldüm geçtim boyle güzel tepkilerde doğuruyorum kardeşler,ben neymişimmm! Biz neymişizz:)) Kardeşimi dövmediim içinde ayrı mutluyum:D Allah bendeki gelişmelerin kat kat mislini yaşatsın size çok mutluyum anasını satım yaa,geçirtmem bu mutluluğu kimmse mani olamıcak kimse!sözz kendime:) |