Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Eğer karma(kader) izin verirse neden olmasın.Eğer onun bize belirlediği sınır bunu çözebilmemize izin veriyorsa yapabiliriz ama bunun olabileceğinden çok kuşkuluyum çünkü burada çok karmaşık bir karma var insanların arasında tamamlaması gereken.. Bu sistem bizlere belirli konularda çok güzel deneyimler yaşatabilir ancak dediğim gibi belirli sınırlar var..Bizim görevimiz o sınırlar içerisinde bulunan şeyleri iyileştirip güzelleştirebilmek.. Sizin dediğiniz olay hepimizin üstünde bir olay.. O yüzden bu tekniği çokta büyütmemek lazım aksi takdirde hüsrana uğramak kaçınılmazdır.. |
bu konuda bilgin var belli , dedklerin doğrudur ozaman. Peki mesela burda okudum arkadaş tenis oynarken kendini (matrix enerji) ile teniscinin yeteneklerini almış , peki bende yapabilirmiyim böyle bişey mesela kendimi cem yılmazın yerine koymak istiyorum komedi mizah anlayışını almak istiyorum bunu yapabilirmiyim ? Ve bide beni bazen girdiğim ortamlarda suskunluk tutuyo öyle böyle değil , bunu bozmak için matrix enerjisi işime yarar sanırım , o anda ne yapmamı önerirsiniz .