Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Merhabalar günlük;Hemen sana iki günümün özetini çıkarayım dün temizlik yaptım.Çamaşır makinesinde yıkayacaklarımı ayarlarken birde baktım ki onun çorabı ve bir kıyafeti kalmış, kıyafetini temizlik bezi yaptım oh çok da iyi oldu.Çorapları da atacağım.Kıyafeti görünce biraz hüzünlendim inanır mısın? Teyzemle ve arkadaşımla bu konuyu konuştum anlatınca açılmışım.Yaralarım iyileşiyor anlayacağın eski şok hallerim yok.Bugünde mutfağı temizledim.Daha temizlik bitmedi yaaaaa çünkü arkadaşımla dışarıya çıktım yarın devam edeceğim :( Yemek yedik güldük eğlendik.Onunla otururken çok sevdiğim başka bir arkadaşım aradı.Beni seven önemseyen durumu kafama takmamam için uğraşan onca arkadaşım var ki onlar benim ailemden sonra en kıymetli hazinem :) Şükürler olsun Allah'a.
Aaaa az daha unutuyordum telkinlere tekrar başladım dedim ya bu sefer listeye sosyallik artırıcıyı da ekledim ve Abdullah Beyin çekirdek inanç tespitinden sonra yolladıkları.İşe yarayacaklarını biliyorum.Değişime inanıyorum :)
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR |