Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2013, 12:53 PM   #7 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: lütfen bakar mısınız

Alıntı:
blackstarr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi yazdıklarıma bakıyordum da o akşamı hatırladım ailemle tartıştığım günü. saatlerce ağlamıştım.. test kitaplarımı atmayı düşündüm insanların yapamazsın diyen bakışları, o kadar bıkmıştım ki halen fazla göz teması kuramıyorum tamam kabul.. kendimi fazla ifade edemiyorum konuşurken kızarıyorum utanıyorum.. ama canım artık kızararak konuşuyorum.:D birde şu duygulanma olayım olmasa kızıyorum ağlıyorum her şeyi acaba bana mı dedi nasıl olcak ( ne çok şey düşünüyorum) :( :( daha fazla şarkı söyleyip dans etmek varken... ama müjdeli bir haberim ÜİVERSİTEYİ KAZANDIM VE GİDİYORUM :)))))) BU DA BENDEN SİZE
helal olsun bu sana bana bu konuyu okuyanlara ne güzel bir ders değil mi, inandığın şeyler üzerinde sabırla durduğun, hedef olarak belirlediklerinde sebat ettiğin takdirde seni güzel neticelerin beklediğini bilmek... çok güzel şeyler bunlar tebrik ediyorum bu arada
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla