Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2013, 12:20 AM   #126 (permalink)
Senemmms
Üsteğmen

Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Uzun zamandır yazmıyorum çok özledim burdaki aileyi :)
O zaman o çok istediğim 10 kiloyu verdiğimle başlamalıyım hihiih
Bu böyle olmicak diyip diyetisyene gittim çok tatlı adaşım olan Senem adında güleryüzlü bir bayandı.
Tahliller yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı yani tamamen şu boğazımdandı herşey :D
Başladık ilk başlarda haftada bir gittim sürekli tartıldım yağ ölçümlerim yapıldı.
Listeler hazırlandı. Tartılcağımı bildiğim için daha bi dikkatliydim sonradan alınan yani yıllardır benle olan bir kilo olmadığı için zor olmadı vermem gerçi diğer insanlara göre yavaş verdiğim söylenebilir yaklaşık 3 3 buçuk ayda verdim bu kiloyu verdikçe çok güzel oldu herşey. Haziranda bırakıp tekirdağa ailemin yanına döndüm burda yapamadım aslında dinlenme dönemine aldım kendimi vücut bi dinlensin korkmasın diye. 3 aydır yapmıyorum yiyorum içiyorum ama almıyorum. Güzel yapmışım diyeti :D haftaya gidiyorum herşeye kaldığım yerden devam. Kendimi zorlayıp bi 10 kilo daha vermek istiyorum. 10 kilo veren bi 10 kilo daha verir yani dimi ama :D
Güveniyorum kendime verdiğime şahit olduğum için.
Neyse bu sıralar takıldığım başka konular var.
'İlişkiler'
Garip şeyler oluyor daha ilişki başlamadan konuşma evreleri çok iyi ama ilişki adı altına girince bi değişiyorum kaprisli tripli garip biri oluyorum katlanılmaz biri
Ve hemen bitirmek istiyorum bitirnce derin bi nefes alıyorum bu nasıl bişey? hala anlayamıyorum.
Biri olunca o kadar çabuk hayatıma alıyorum ki yani o kadar çabuk sahipleniyorum ki o yüzden hemen karşıdan bişeyler bekler hale geliyorum. Buda karşı tarafı yoruyor haliyle.
Bu sıralarda buna takmış durumdayım. Kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama yalnızken sorun yok biri hayatıma girmeye kalktığı an resmen irkilme oluyo değişiyorum ilişkideki ben ben değilim ayrıldıktan sonra dışardan bakıyorum kendime eski konuşmalara, bu kadar trip atıp kızıcak bişey yokmuş ki ben hep kızıyormuşum oluyor. Bilmiyorum bu duruma bişey yapmam gerekiyor yoksa yalnız ölücem :D
Hepinize iyi geceler bu arada. Belki bi yorumu olan olur seve seve dinlerim :)
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla