Sevgili ışıklıyol, Senin söylediğin konuyu bende araştırmıştım hatta kuantum tipoloji diye bir kitap var bende bunları anlatıyor baya faydalı resimlerini paylaşıcam bu yazıyla birlikte.
Ya şunu söylemeliyim ki benim annemin büyütürken yaptığı en büyük yanlış buydu aslında. Annem okumak istediği için evlenmek istemiyordu kazandığı halde yollamadılar ve babamla evlendirdiler. Kendinden 10 yaş büyük biriyle hemde. Bu annemde babama doğuştan gelen bi sinir oluşturdu. Benim çocukluğumdan beri hep kavga. Annemde güçlü olma savaşı. Annem küçüklükten erkek gibi büyümüş zaten saçlar kısa ablaları gibi topuklu ayakkabı giymez makyaj yapmaz o hep okumak, iş, çalışma hayatı. O yüzden bizim büyüme olayımızda en çok duyduğumuz laf 'erkeklere kendinizi ezdirmeyin, koruyun' oldu. Amazon kadını okuduğumda bu kişisel gelişim olaylarına başladığım ilk zamanlarda doğru buldum tam öyleyim diyordum ilk ilişkilerim hep benden daha zayıf insanlarla (görünüş olarak değil)
Ki şu ayrıntıyı veriyim amazon kadında belirtilen babanın güçsüz olma durumu bizde hakimdi babam geride durmayı sever annem hep baskındı babam pasiftir. Buarada babam astsubaydı herkesin sandığı gibi askerler evde sertmi olayı bizde işlemiyordu :D
Neyse annem yavaş yavaş düzelmeye başladı açıkçası. Annem kaç yıldır bunlarla uğraştığı için aslında bizim onla aramız düzeldi. Annem babamlada bi iki yıldır en azından babam erkek annem kadın olayına dönüldü denebilir.
Babam ilk evlendikleri zamanlar hep ben bilirim tavrındaymış zaten annem 18 babam 28 ve asker olduğu için. İlk zamanların hıncını annem büyüdükçe çıkartmış tabi. (babam baba olarak mükemmel o ayrı :D)
Dün annemle konuşuyorduk ilişkilerimden açtık konuyu. Annem 'sen korkuyorsun biriyle sorumluluğa girmekten başladığı an kaçıyorsun yaz bunları bi çözüm bulalım' dedi. Konuştuk biraz ama ilişkinin dışındayken sorunum yok zaten şuan düzeltme gibi bişey yapamıyorum biriyle çıkma olayına girildiği an bu devreye giriyor. Ve şunu anneme itiraf ettim dün 'birini tüm gün düşünmek zoruma gidiyor'. Bu his gerçekten oluşuyor. Halbuki ilişkilerimde pek cilveli narin davranırım ama bazen o amazonluk kaçıyor sanırım :D
Buarada son tebriklerin için teşekkür ederim isteyen herkes yaparmış bunuda gördüm