Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2013, 11:01 PM   #290 (permalink)
hatiicee
Yüzbaşı

hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Evet güzel günlükçüğüm, bugün daha yeni oturabiliyorum.Okula gittim çocukları yine okula uydurdum :)Sonra eski okuluma gittik ordaki eşyalarımı aldım.Okula gittiğimiz arkadaşımla lafladım biraz baktım ki okuldan ayrıldıktan sonra onunda yüzü gülüyor.Okuldan ayrılmak ikimize de yaramış anlayacağın :) Oradan tüm Branş öğretmenlerinin toplantısı olan zümre toplantısına katıldım.Ben sürekli buradan gitmek istiyorum diyordum ya baktım ki ne kadar çok tanıdığım arkadaşım olmuş.Buradan gitmek istemediğimi fark ettim alışmışım bağlanmışım buraya be günlük, fark etmeden sevmişim :) Artık daha bi güzel geliyor buradaki sokaklar. Bir şey çıkmazsa uzun seneler geçiririm bu okulda diye düşünüyorum.Ama biliyorsun kul kurar kader gülermiş..Kaderin benim için hazırladığı tüm güzel planlara da varım :)
Bugün bir şeyi daha fark ettim ben orada burada çalışmam diye bir şey yokmuş insanın psikolojisi rahat oldukça okul ve öğrenciler her yerde aynıymış.Artık orada yapamam burada olmam diye bir şeyimde yok.Allah sağlık ve huzur versin yeter ki.
Yarın arkadaşın bebeğinin bebek kınası var oraya gideceğim. Bebişe o kadar güzel bir tişörtle tayt takım aldım ki görmen lazım ya Allah bana da nasip etsin inşallah:) Dün gelen dalgalanma geçti bu arada sende annem gibi beni merak etme benim için endişelenme olur mu günlükçüm :)
Allah hakkımızda her zaman hayırlısını versin inşallah.Şükürler olsun tüm güzelliklere :)