Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2013, 01:14 PM   #15 (permalink)
tatlıcanavar

Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcanavar will become famous soon enough
Standart Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:)

Eveeettt,2 gündür telkin listemi değiştirdim,1 ego güclendirici 2. kendine güven 3. sosyaal fobi 4.mutluluk ve nasılım anlatıcm,ilk egom gücleniyor sonra kendime güvenim pekişiyor ve sosyalliğim artıyor sonucunda mutlu oluyorum sırasına gore koydum telkinleri:D bugün araya başkalarının düşüncelerini onemsememeyide koydum:) icimde nedensiz bir mutluluk,cekincelerim ucmuşş! Dünya güzel,kendimi seviyorum,allahı seviyorumm,insanları seviyorum ve depresyondan cıktım:) sivilce ilacım etkisini gosterdi baya,saclarım azami boy sınırına ulaştı ruhende temizleniyorum daha ne isteyim,uzunn ve hayırlı bir ömür:)kendimi kalıcı bir şekilde düzeltttikten sonra atakan beye rakip olucm:D dünyada hakeden cou kişinin bircok problemi düzeltilebilir bu şekilde ya! müzik işini bu tarz sitelere bırakıyorum ben farklı telkin yontemlerine geceym malum cok geniş konu,pıtırcık masonlarda bunu aleyhimize tatlış tatlış kullanırken bizde bilinçlenelim ayol:))))ama once bi kendimi düzelteyim ve cok iyi durumdayım yakında okulum acılcak ve etkileri o zaman cok iyi yazabilicim:)
tatlıcanavar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla