Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2008, 07:49 PM   #272 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

Ara ara bir hal oldum 4.sayfalara düşmüş gül gibi günlüğüm Şu kilo sorunumu ciddi ciddi ele aldım.Kendime 3 hafta süre biçtim 52 kiloya düşmek için altı üstü 4 kilo yani.Pilates yapıyorum hergün eskiden zorlandığım hareketler çerez olmaya başladı.Ayrıca diyete başladım, yardımcı olsun diye sandaloz sakızı kullanıyorum her sabah ciddi ciddi iştahımı kesiyor.Akşam 6 dan sonra ağzıma hiçbişey koymuyorum Eee daha napim dimi.Kendimi sevmek için bedenimle barışık olmalıyım önce
Etrafımı gözlemliyorum insanların ilişkilerinde yaşadıkları sorunlara bakıyorum.Hep aynı kişiler,hep aynı sorunlar,ve hep aynı sonlar.Sürekli başa sarıyorlar sorun sende diyorum ayıkla kendini temizle diyorum ama sağlam duvarları var.İnandırmak çok zor sorunu hep etrafa yıkıyorlar.İyide bu senin sahnen bu rolleri sen verdin onlara oynatıyorsun,değiştir senaryoyu artık...
Artık olumsuz düşünceleri başımdan savmayı öğrendim.Ne zaman bişeyle alakalı olumsuz düşünmeye başlasam kocaman bir İPTAL deyiveriyorum kaçıyor 44 Kardeşim gibi sevdiğim dostum değiştin dedi bana daha enerjiksin farklı bir ışığın var sanki dedi oyy oyy Ama anneme göre delinin tekiyim
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla