Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2008, 09:06 PM   #54 (permalink)
aysunt
Guest

Standart Ynt: ben de yazacağım

merhabalar wave
nasılsınız.. ben çok iyiyim gerçekten. işe pazartesi başladım. 3 gün oluyor. tesadüfler sonucunda girdiğim bir iş oldu ama iyiki de oldu :) eski işim için kışı burada geçirmeyeceğim demiştim, ekim ayında kurtuldum.

işim için ilk izlenimleri çok olumlu. tam istediğim gibi teknik bir bölümdeyim, hem bilgisayarda hem de sahada çalışma imkanım var. yeni müdürüm şeker gibi.teknisyenler de öyle. hepsi babam yaşındalar, bana kızları gibi davranıyorlar. hatta beni ev kapısının önüne kadar bıraktılar arabayla. 18:10'da evdeydim. benim için mucize gibi. eski işimde en erken 19:45te geliyordum. dün ayrıca ilk saha işime de çıktım. bursanın 2 köyüne gittik. sanırım burada hiç sıkılmayacağım. müdürüm yüksek lisans yaptığımı duyunca, istersen doktora da yap sana destek oluruz dedi.

kendime ayırabileceğim daha çok vakit var artık. bu beni çok rahatlattı. iş elektrikle ilgili olduğu için biraz daha tehlikeli ama dikkatli olunduğu sürece problem yok. işler daha düzenli ve eskisi kadar stresli bir iş değil. kendimi çok hafiflemiş hissediyorum. darısı tüm iş arayanların başına inşallah.

beni bu bölüme vermelerinin tek sebebi de bölümda tek bayan mühendis olmasıymış :) benimle birlikte 2 oldu. gerçi kendisiyle fazla konuşmadık ama...

buradaki insanlar da sanırım beni sevdi. sanki uzun süredir burdaymışım gibi rahat ve huzurlu hissettim kendimi.
kaç gündür internette çalışmıyordu. taşındıktan sonra yani. iş yerinden aldığım tüyolarla bunu da hallettim. herşey süper