Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2013, 11:44 PM   #7 (permalink)
kemal90

Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kemal90 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Göz kontağı sorunu

Alıntı:
Zakoreus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yapıcağın ilk adım ßyKuS'un dediği gibi ''bu sadece bir düşünce'' de ve geç o düşünceye saplanma... benim söyleyeceğim de dik yürü kafanı gözünü fazla oynatma düz bak ne olursa olsun sağlam bak, konuşurken yürürken bişey yaparken kendinden aşırı bi şekilde eminmişsin gibi davran en azından sorunun bi kısmı çözülüyo mesela kendini kıvanç tatlıtuğ,burak özçivit, kadir doğulu gibi hisset :) yani kısacası dış görünüşün aşırı özgüvenli olsun en başta
Selamlar.Aslında benimkisi utangaçlık değil travmatik mi diye düşünüyorum çünkü bunların ilk başlangıç noktasını hatırlıyorum bir cafede birkaç oğlan pis pis bakıyordu gözünü kaçırmadan işin açığı tırsmıştım biraz daha sonra aynı cafede yine denk geldik yine pis pis bakıyorlar gibi geliyordu arada göz göze gelince gözümü kaçırıyordum bu sefer tırstım da daha çok üzerime gelecekler gibi geliyordu daha sonra işte bu herkes için geçerli olmaya başladı.Bir nevi tırsıyorum ne bakıyorsun lan veya kafasıyla ne bakıyorsun gibi tik tik bakacaklar gibime geliyor bu da canımı sıkıyor bakmamaya çalışıyorum o tarafa bu seferde zihnim orada oluyor acabaa bakıyor mudur o eleman bana kafasında pis düşünceler var mıdır diye.
kemal90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla