Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2008, 02:41 PM   #129 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

Yazmak için evime gelmeyi bekledim ve geciktim. Öncelikle gelen herkese çok çok teşekkür ederim.

Başta site kurucumuz ve bu büyük ailenin kurulmasına vesile olan Atakan Bey'e çok teşekkür ediyorum.İlk onun sözleriyle başladı toplantımız.Sitenin kuruluşu ve bugünlere gelişi hakkında bir konuşma yaptı.Bir kez daha anladım ne kadar çok emek var bu sitenin kurulmasında.

Keops'cum geleceğin kişisel gelişim uzmanı olarak görüyorum kendisini.''Nasıl yardım edebilirim'' in en güzel örneği. Afyon'lardan sabahın erken saatlerinde bizleri kırmayıp gelerek o güzel bilgilerini paylaşan gönlü güzel arkadaşım.Ardında çok güzel izler bırakarak döndü.İyi ki seni tanımışım.Bunun için gerçekten çok mutluyum.O derin bilgilerini paylaştığın için çok çok teşekkür ederim sana.

Shamanic'im (ben ona bedene bürünmüş melek diyorum. )Bolluk ve bereket enerjisini en güzel ve gerçek örneklerle bize anlattı.Doğal taşların kullanımını,programlanmasını dinledik.Daha sonraki sohbetlerde Reiki nin hayatımıza kattıklarından bahsetti.Canım rehberim benim.İyi ki varsın.

Buluşmayı organize eden canlarım ciğerparelerim Spy.Game ve Kısmen'cim ne güzel oldu gerçekten.Sizlerin atılımıyla gerçekleşti bu buluşma ve çok ta iyi oldu;Sanemce'm (ev sahibem)Serpil'im Ecem'im (sizleri daha yakından tanımaktan o kadar mutlu oldum ki siz anlarsınız beni )Peacemaker'ım (askerimiz vatan sana emanet :) )Çiçek'im (öğretmenim canım benim canım benim) Duru79'um (yoldaşım,yol arkadaşım) Metin06 güler yüzlü ev sahibimiz(yüzü gibi gönlü de güzel arkadaşım) ve katılımlarıyla ailemizi daha çok büyüten arkadaşlar hepinizi çok seviyorum.Ve sizlerle tanışmak çok mutlu etti beni.İyi ki varız iyi ki buradayız.

Sevgiler şelale efenim
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla