Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. Kim olduğunu hatırlat o ara bana özel mesajla istersem ben tepit ederim kim olduğunu ama uğraştırma beni daha iyi yardımcı olabilirim. O nedenle soruyorum.
Lavinyacım bence ilk niyet onun için gerekli değil çünkü o gördüğü rüyaları hatırlıyor zaten. Ben esma çalışmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Telkinlerle ilgilidir.
Rüyaların anlatmak isediği şeyler mi var yoksa bunlar bilinçaltı rüyası mı bunu ayırt etmeye çalışın. Ben de sevdiğim insanı onunla tanışmadan önce rüyamda görmüştüm. Bir iki yıl içinde de onunla tanışmıştım. Böyle şeylerin olabilirliğine yürekten inanıyorum. :)
Serbest bırakmak yerine olumsuz düşüncelere kapılırsan enerji akışını kesersin haliyle istediğine tam olarak kavuşamazsın. Ne yapıp edip bunu öğrenmelisiniz. Odağınızı belirleyin ve sonra başka bir odağa geçin. Tek bir konu üzerinde takılıp kalmayın. Hayatın akşına güvenin. Teslimiyeti öğrenin. Her şey yolunda gidecek buna inanın.
Dur bir de rüya yorumu yapayım. Bilgim yok bu konuda sadece sezgilerimi dinlerim. :)
Sevilmeme hatta terkedilme korkun olabilir, belki değersizlik inancın olabilir. Yaşadıkların bunu geliştirmene neden olmuş tatlım. Bu durumlar için hem o insanları hem de kendini hataların için affetmelisin. Bu çalışmayı ihmal etme. Korkularınla yüzleş. O tarz meditasyonlar da var ama affetme çalışması da faydalı olur senin için. |