Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2013, 09:30 PM   #9 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :)

Uyumadan önce yüksek benliğinle iletişim kurmak için bir kaç cümle söyleyebilirsin böylece cevapları daha kolay bulabilirsin.

Sevgili yüksek benliğim;

Gelişimime katkı sağlayacak cevapları bulmaya niyet ediyorum. 3-5 kez ya da daha fazla tekrarla içine sinene kadar.

Hem rüyada hem de günlük hayatta gelen işaretlere dikkat et. Öyle anlar olur ki mesela bir duvar yazısı dikkatini çekebilir veya bir yabancının söylediği bir cümle. Veya bir gazete manşeti ya da içinden geçen bir cümle hepsini iyi takip et. Sen doğru soruları sorduğun sürece yanıtlar gelecektir görsen de görmesen de gelir o yanıtlar. :)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla