Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2013, 09:47 AM   #10 (permalink)
yeşilmavi

Tesekkür: 11
10 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşilmavi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Cevabınız için çok teşekkür ederim..Başka büyük bir sağlık sorunum yok çok şükür ki Allah sevdiği kuluna dert,hastalık verir bununda bilincindeyim..Bu durum 5 yaşlarında yaşadığım bi korku sonrası kalmış bende..Alıştırmalar bana inandırıcı gelmiyor çünkü bazen bazı durumlarda hiç kekelemiyorum,gayet güzel konuşuyorum.
Profosyonel yardım olarak da bu yaz kendimce büyük bir adım attım ve Konya ya bu konuda çok iddialı olduğunu söyleyen hipnozla kekemeliği 7 günde bitirdiğini söyleyen Yalçın KAYA isimli şahısa gittim,ancak tam bir fiyaskoydu, hipnoza bile girmedim kesinlikle ve 7 gün boyunca ezberlediği bikaç cümleyi tekrarlayıp durdu..Ego güçlendiriciyi ve kendine güveni dinliyorum arada ama 1 2 saatten öteye gecemedim..
Kekemeliğime karşı kabullenme durumu da oluştu zamanla bende,ben böyleyim deyip,birçok şeyden geri tutuyorum kendimi,ama ölene kadar böyle gitmeyeceği gerçeği de çok üzüyor beni..
Eğer fiziksel bi sıkıntım olsa her konuşmamda veya sadece belli harflerde takılacağım, ama biliyorum ki sadece kekeleyeceğim diye düşündüğüm anlarda,veya kafamda sabitlediğim ortamlarda kekeliyorum,yani anlıyorum ki bilinçaltım beni yönetiyor ve bilinçaltımdan bu korku ve önyargılarımı silmem gerekiyor ama nasıl olacak bu bilmiyorum..
yeşilmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla