Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2013, 12:17 PM   #295 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmişte hatırladıklarınız üzücü şeyler ise bol bol affetme veya o konu üzerinde hopo çalışmanızı öneririm. Hop çalışması sadece bunları söylemek bile etkili: "olumsuz duygularımın sorumlusu %100 benim; seni seviyorum, özür dilerim, beni affet, iyi ki varsın, minnettarım." gibi cümleler içine sinecek şekilde tekrarla sıra önemli değil. Önemli olan duygu durumunu değiştirmesi. Eğer güzel günleri hatırlıyorsan bugünden memnun değilsin eskileri özlüyorsun demektir ki bu da anı yaşamamaktır bu da senin geleceğini güzelleştirmenin önünde büyük engellerdir. Eski güzel günleri özlemle hatırlamak yerine sevgiyle hatırla ve daha güzellerini yaşayabileceğine inan. Hayat sana daha mutlu anlar yaşatsın ve daha iyi insanları karşına çıkarsın.

Telkinleri birer tane koyup belli bir süre dinlemek en doğrusu üst üste aynı şeyleri dinlemek iyi olmaz bence. Zaten liste tekrar ediyorsa sürekli sabah kadar aynı sonuca ulaşırsın hatta kat be kat fazlasına.

Sevgiler.
Geçmişteki güzel günleri değilde yaşadığım ne kadar kötü şey varsa onları hatırlıorum daha çok:) sweet okdr çok olay aklıma geliyoki hepsine tek tek hopo yapamam sanırım, nası yapayım aklıma geldikçe o dediğini tekrarlıyım sadece o zaman.

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla