Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
doğru demiş. Bi ara kendime anksiyete tanısı da koymuştum:)) aynı dediklerimi yaşıyorum ara sıra ama geçicek.
Güzel anları hatırlamak niye üzüyo seni peki ,bugününden mi memnun değilsin? |
Allah aşkına yapmayın ne tanısı ne depresyonu. Bunun uzun uzun görüşmeleri yapılır, özel testler yapılır televizyonda bahsedilen bir kaç belirti sizde var diye bu şüpheye kapılmak bile yersiz. Emin olun kansere işaret eden bir kaç belirti de bulur her insan biraz uğraşırsa.
Bir de sınav öncesinde zihnini, yargılarını, korkularını değiştirmeye çalışmak seni daha çok kaygılandırabilir. Neticesinde bu zamana kadar bu kalıplarla başarılı oldun şimdi sınav öncesinde bunun mücadelesini başlatma bana kalırsa sınavla ilgili dalgalanmaları yaşamak şimdilik yararına olmayabilir. Vizelerin bittikten sonra finallere kadar telkin dinlemek daha doğru geliyor bana.
Bir de rüyalar ile ilgili şunu söylemek isterim. Ortaya çıkması ruyanin iyi veya kötü olmasından daha önemli. Demek ki artık bastırmayacağın kadar açığa çıktı bazı şeyler. Seni olgunlaştıracak mı yoksa acı mı çektirerek ya da bir fırsat mı sunacak bunu bilemeyiz her insan ve değişimi kendine özel. Sadece şu yorumu yapabilirim ne oluyorsa olmasına izin ver ki artık onlar da sen de özgür ol. Ben bunu iyileşen yaranın tatlı tatlı kaşınmasına benzertirim. Dokunamazsın hafif hafif rahatsız eder ama kendi kendine de iyileşir.
Şimdiden sınavında başarılar...