Cevap: Işık'ca Eveeeet, ne değişmiş olabilir hayatımda sizce. Belkide hiç bir şey! Şu var ki hayat başlı başına bir macera. Takılıp kalmamak gerekiyor. Şimdilerde yeni bir kitap okuyorum. Şimdinin gücü. Eckhart Tolle ki mutlaka kitaplığınıza eklemelisiniz derim. Cidden size farklı bakış açıları verecek güzel bir eser. Kimse salt mutlu yada mutsuz değildir zaten. Her an değişim yenilenme sürer gider. Fakat son öğrendiğim yarına yada geçmişe dair her şeyi silmek yalnızca şimdi ki zamanda kalmak. Kitabı okuduğunuzda daha net göreceksiniz. Müthiş bir sükunet arkadaşlar. Tabi çalışmalarım devam edecek. Ve ben hayat yolunda hep en güzeli kovalayan olmaya gayret edeceğim. Faydalı olmak hem kendine hem insanlığa. Şu bir gerçek ki arkadaşlar her insanın bilinçlenme adına attığı her adım insanlığın kazancıdır. Öyleyse acıyı değil huzuru deneyimlemeliyiz. Şikayeti değil hamd etmeyi deneyimlemeliyiz. Bir taşın suda aksi gibi sizden yayılıp gider bu huzur tüm insanlığa. Değişmeliyiz arkadaşlar. Sadece kendimiz için değil tüm evren adına değişmeliyiz. Sevgimle kalın :)
IŞIK* |