Sona eklediğim olumlamayı da 39 günlük affetme çalışmasından aldım,hem yüklerden arınıcam hem affedicem ohh
sweetcim çalışmayı annem ve babam için arka arkaya yapsam olur mu her gece? zaten ikisi toplamda 10 dk falan sürüyor.
Daha sonra da kendimi affetme çalışması yapıcam şu şekilde;
Kendini Affetme Meditasyonu:
Gözleriniz kapalı, rahat bir şekilde oturun. Derin bir nefes alıp verin. Kendi görüntünüzü, tüm bedeninizi gözünüzün önüne getirerek yüksek sesle ya da içinizden ona bakarak şöyle söyleyin:
Ben seni affetmeye niyet ettim.
Ben seni affetmeyi kabul ettim.
Yaptığın ve yaşadığın her şey için ben seni onaylıyorum.
Yaşadığın her şey senin kendi seçimin.
Verdiğin her karar senin kendi seçimin.
Ben seni tüm kararların ve seçimlerin için onaylıyorum.
Seni bir başkasının onaylaması gerekmez.
Ben seni onaylıyorum.
Yaşadığın her şeyin ruhsal gelişimin için bir deneyim
olduğunu kabul ediyorum.
Seni bu yolda sevgiyle serbest bırakıyorum.
Seni seviyorum.
Seni affediyorum.
Şimdi kalbinizden kendi kalbinize pembe ışıklar yollayın. Pembe ışıkları giderek yoğunlaştırın ve tüm bedeninizi pembe sularla yıkayın. Görüntünüze pembe kıyafetler giydirin. Ona sarılın. Ona dokunun. Onu sevdiğinizi hissettirin.
Ben seni seviyorum.
Sonra onu sevgiyle serbest bırakın. Siz pembeleri yolladıkça yüz ifadenizdeki yumuşamayı fark edebilirsiniz. Derin bir nefes alıp verin ve gözlerinizi açın.
Ben kendimi yüreğimde affediyorum.
"Olduğum gibi olduğum için" kendimi seviyorum.
Her halimle ben, muhteşemim.
Bunu da kendi sesimle kaydettim, arkadan da çok güzel beautiful chinese music die bi parça buldum youtubeden onun eşliğinde kaydediyorum yaa çok güzel oluyor:)))
Bu 3 çalışma yeterli olur mu sence? Başka affetme çalışmları da var ama şimdilik bu yeterli olur gibi .
Bi de şu olumlamayı çok seviyorum onu yapıcam,
Seviliyor ve isteniyorum. Annem babam beni seviyor. Annem babam benimle gurur duyuyor. Annem babam beni yüreklendiriyor. Kendimi seviyorum. Akıllıyım. Yaratıcı ve yetenekliyim. Sevimliyim. İnsanlar benden hoşlanıyor. Nasıl para kazanacağımı biliyorum. Para artırmayı hak ediyorum. Nazik ve yardım severim.Olağanüstü bir insanım. Kendimle nasıl ilgileneceğimi biliyorum. Görünüşümü seviyorum. Zarif bir görünüşüm var. Vücudumla barışığım. Yeterince iyiyim. En iyisini hak ediyorum.Beni bugüne değin inciten herkesi affediyorum.Kendimi affediyorum.Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.Benim dünyamda her şey yolunda…
Kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve değer veriyorum.Hiç birşey olmak zorunda değilim, hiçbirşey yapmak zorunda değilim BEN HER HALİMLE DEĞERLİYİM.Bütün hatalarıma,başarısızlıklarıma ve yanılgılarıma rağmen BEN DEĞERLİYİM.Ben yüce yaratıcının bir tezahürüyüm, yalnız varolmam bile beni çok değerli kılıyor.Ben kendime değer veriyorum, evren bana değer veriyor, insanlar bana değer veriyor.Gerçekten değerli, eşsiz ve özel olduğumu biliyorum ve her daim bunun farkındayım.Ben değerli, eşsiz ve özelim çünkü evrende bir tane daha "ben" yok.Kendime ve diğer herkese değer vermeyi kabul ediyorum.
Başkalarına değer verdikçe içimdeki özdeğeri yükseltiyorum
Kendi değerimi görüyorum ve hissediyorum
Kendi gerçekliklerimi anlıyorum ve yeteneklerimin farkına varıyorum
Ben güçlüyüm ve herzaman kendime yeterim
" Allah’ım ben milyonlarca olasılıktan sadece bir tanesiydim. Beni sen seçtin, sen istedin, sen yarattın.Senin tarafından istendiğim ve seçildiğim şükürler olsun! "
Ben her halimle, olduğum gibi, tüm özelliklerimle değerliyim.
Ben biricik ve tekim benden başka bir ben daha yok bu evrende.
Ben her halimle özelim, her halimle güzelim ve çok değerliyim.
Kendi değerime sahip çıkıyorum ve bu yüzden kendimi takdir ediyorum.