Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
Canım benimm, aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamışsın çok fazla aynı:)) Şu anda okula gidiyorum ama akşam yazıcam sana, çok takma kafana, ayrıca inan bende yıllarca içimde tuttum ama sonra sevgilimle konuşmaya karar verdim eğer gerçekten sevgi varsa bu durumunu düzeltmesi lazım. Yoksa ayrılman en mantıklısı. Benim sevgilimde aynı şeyleri yapıyodu ama baktı bigün patlama noktasına geldim,ondan ayrılmaya kararlı olduğumu görünce herşeyini değiştirdi,şimdi karışmıyo anladı hatasını. Umarım seninki de anlar canım. Hayat güzel boşver hiçbişi için canını sıkma. |
Çok teşekkür ediyorum senin adına gerçekten çok sevindim
benim sevgilim hatasını anlayabilen ve kabullenen birisi değil bunu defalarca konuştum ama huyunun böyle olduğunu ve bu durumun normal bir şey olduğunu bana inandırdı. ne zaman konuşmaya çalışsam ayrılmayı kabul edecekmiş gibi duruyor ve bir an onu kaybetmekten korkuyorum her istediğini yapıyorum. kıyafetimde ki en ufak ayrıntıya takıyor açık giyinmediğim halde kolyeme küpelerime takıyor ve yasaklıyor. akşam eve gelince bütün hepsi boğazıma diziliyor ağlıyorum hep, ağladığımıda biliyor ve benim anormal olduğumu söylüyor. sırf onun içi rahat etsin diye kendimi üzüyorum.onsuz hayata başlamak beni korkutuyor adım atamıyorum çok ayrıldım ama 2 gün hiç durmaksızın ağladım ve geri döndüm. gerçekten çok çaresizim