Cevap: Kalbimin ve mantığımın savaşını veriyorum yardım edin :( İçin huzurla dolsun Feronia
Sevdalığına gelmeden önce sende neler olup bittiğine bakalım mı? Öncelikle bir kaç tespitle başlayayım mesela. Yazdıklarına bakılırsa ilk şikayet ettiğin kişi aslında baban ve biliyoruz ki babalar kızları için çok derin anlamlar taşır sadece ailenin direği, koruyucusu vs değil. Baba bir fikirdir. Doğduğun günden bu yana bilincinin altına, üstüne, yanına, yöresine sirayet eder. Bunu ne sebeple anlattığına gelirsek sevgili arkadaşım. Senin gibi özgürlüğüne düşkün bir insanı bol bol kısıtlayan bir babayla uzuuuun bir zaman dilimi geçirmişsin ama ne güzeldir ki baban sonunda seni serbest bırakmış peki sen de babanı serbest bırakmak tüm o geçmişte yaşanan olumsuz hatıralarından özgürleşmek ister misin? Daha yazacak çok şeyim var ancak üzerinde ilk durmamız gereken konu budur bana kalırsa. Çok fazla özeline girmek istemediğim için burada bırakıyorum ancak senin izninle daha da irdeleyip çözümler arayabiliriz.
Bir söz vardı çok hoşuma giden. Nerede bir irade varsa orada bir yol vardır. Her zaman bir yol bulunur sevgili Feronia.
__________________ Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir. |