Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
dostlar merhaba  ben pisi.
yaklaşık 6 8 aydır aranızdayım. her zaman okuyor ama bazen sessiz kalamyı yeğlioyrum. bu iş yerinde nete girememem ve akşamda aşmam gerken sınavlara zamanı yönlendirmem gerektiğinden...
bir dostumun tavsieysi iel tenıştım sizlerle. sınav heyacanı mp3 lerini öenrdim bende hep cevreme.. ehr büyük sınavımda mülakatımda onalr oldu yanımda.bu hafta çok önemli bir sınava girdim. inanın sınava girmeden önce dua ettim , yalvardım tanrım dedim bana şu şu doğrualrı yapmamaa olanak sağlar bana buranın kapıalrın açarsan bende benim gibi zorluk içinde kıvarana tırnakalrı ile kazıyan kim varsa yemi,n ediyorum ayrdım edicem buraya gelmesini sağlıycam.. ve sınanvdan çıktım sorulara baktım ben geçen yılın iki katı doğru yapmıştım kazanmaya yaklaşmıstım hemde tam beklediğim yalvardığım sayıdaki doğrular....ne bir eksik ne bir fazla... ama bu kez bir çok kişniii geçmiş. hesaplattım 69 da kaldım... benim 70 i geçmem gerekli. bişr daha giremiyorum. son hakkım... nolur dostlar nolurrr.. hayal abla nolurr.. burtda bir kaç dost için yaptığınız güç birliğine şahit oldum. nolur benim içnde yürekleri birleştirelim. iyi dilekelri bileştirelim. benim neredeyse 2 3 haftam bar. açıklanıcak...nolur benim içinde  sevgimizi burada birleşit,relim....
sevgiler pisi..:( |
İmdat beni gören yok mu :(