5 gündür ego ve suçluluk dinliyorum gece ve gündüz günde toplam 8-9 saat dinliyorumdur ama gece daha yoğun dinliyorum , gündüz (kulaklıkla) 1-2 saat arası . kendimde hissettiğim tek etki şuanlık daha dik duruyorum , mesela dün biyere yemek yemeğe gittim bi anda çok kanbur oturduğumu farkettim ve yanlış olduğunu kendi içimde düşünerek dik durdum . bilgisayar başında olsun dışarda okulda her yerde dik duruyor ve yürüyorum. yalnız ben gece dinlerken sağa dönerek yada sola dönerek uyurum yani sırt üstü asla uyuyamam bu yüzden kendime bi yöntem buldum , telefonla dinliyorum gece haparlörden ama telefonu yastığın altına koyuyorum , dikkat içine değil , sağ kulağımla paralel olcak şekilde ayarlıyorum ve sabaha kadar çalıyo , sesi gayet net bi şekildede duyuyorum dışarı sesde gitmiyo rahatsızda etmiyo beni , sonra telefon yerinden oynamıyo olduğu gibi kalıyo yani sabah kalktığımda telefonu aşşağıda bulmuş olmuyorum
gece bazen uykum bölünüyo bakıyorum sol tarafa dönmüşüm ozamanda alıyorum soluma koyuyorum telefonu sonra yine uyuyorum . işte sorunda tek kulaktan dinlemem acaba diğer kulağıma ses gitmiyo diye etkisi azalırmı.
Dinlediğim şekilin resmini çizdim daha net anlayabilin diye :)