Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2013, 12:48 PM   #313 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Çok iyiyim :)

Temeli sağlam atmadığımı düşünüp herşeyi bırakıp ego-suçluluk dinledim 10 gün boyunca. Gündüz yeni versiyonlarını, gece uyurken de eski versiyonlarını. Ben yeni versiyonlarını dinlememiştim daha önce, belki de o yüzden etkileri daha iyi görebiliyorum şimdi. Telkinlerin içeriğindeki cümleleri özümsemeye başladım. Acelem yok, ego-suçluluk-kendine güveni tam olarak içselleştirebilirsem diğer telkinlere ihtiyacım bile kalmıycak bence:)

Çok önemli arkadaşlar bunlar acele etmeyin angarya olarak görmeyin başlangıç telkinlerini dinlemeyi. Ben sakin sakin acele etmeden dinliyorum ve ilk defa etkilerini bu kadar net görebiliyorum, özellikle suçluluk başlarda dalgalanma yaptı ama şimdi çok sakinim geçmişe bakış açımı değiştirdi.

10.gün doldu ve kendine güven telkinini de ekledim. Yanına bir de kilo verme güven ve ertelemeyi bırak eklesem mi diye düşünüyorum fikri olan? 1 ocağa kadar hiç değiştirmeden eg0-suçluluk-kendine güven- kilo verme güven-ertelemeyi bırak bu şekilde dinlemeyi düşünüyorum? Yoksa sadece ego-suçluluk-kendine güven mi dinlesem?

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla