Alıntı:
Guest777 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş bu telkinin özelliği zaten sağdan verdiği frekansa yakın olan frekansı soldan verip bilincin anlamlı bir şey algılamadan asıl anlamın bilinç altında vuku bulmasıdır. Bu yüzden araya başka ses de girmemesi lazım yani hoparlör de olmaz. Üst kattan çocuk sesleri vs. gelir. Tek kulaklık sağ ve solu karıştırıp vericektir veya sadece sağ ya da solu vericektir. Şahsi kanaatim bu şekillerde işe yaramayabilir. Yine de Atakan Sönmez'e sorun.
Bu söylediğim frekans olayının yalan yanlış olmadığını da şöyle anlayabilirsiniz. Herhangi bir telkin indirin ve ses ayırma programı olan gold wave ile ayırın sağ sol frekans değerlerine bakın bir taraf 5 iken diğer taraf 7 dir düz mantık olarak beyindeki frekans 6 olur, direk 6 verse bilinç algılar hadilan ordan der. |
şimdi kafam karıştı benim , sweet arkadaşımız dinlenebilir diyo , bu arkadaşta iki kulaktan farklı frekans geldiği için filan hem kulaklıkla hemde iki kulaklıkla dinlemek gerekiyo diyo . Şimdi ben gündüzleri tamam vakit buldukça 4-5 saat dinliyorum kulaklıkla , gece yatarken telefon hapörlöründen dinlemeyi seçiyorum çünkü kulaklık takarsam çıkıyo uyurken ,telefonuda yastığın altına koyuyorum içine değil , hapörlör dışarda kalıyo sesi duyuyorum hatta arada adamın biri çıkıyo "hayyyt , heeyyt " diye bağırıyo :D onu bile duyuyorum . şimdi ben gece yanıma dönerek yyurum sırt üstü uyuyamam o yüzden bi kulağıma ses gitmiyo telkini dinlerken , sıkıntı olmaz inşallah , ya zaten bu frekans olayınada kafam yatmadı çünkü burdaki telkinlerde öyle alfa , deta teta , beta frekansları kullanılarak yapılmamış , sadece alttaki olumlamalar var bunada ritmotrans deniyo heralde , oyüzden kulaklık zorunlu olduğunu sanmıyorum ama sormak istedim , bide tek kulaktan dinleme sorunu var , eğer sorun olmazsa dinlenebilirse bundan sonra geceleride tek kulaklktan dinlemeyi düşünüyorum . Aslında Atakan bey vakti olsada siteye girip sorularımıza kendisi cevap verse :)